Σήτες με ίσιο πανί

Image

Ελατηρίου

Σήτα ρολό

Η σήτα ελατηρίου είναι ο συνηθέστερος τύπος σήτας - κατάλληλη για κάθε τύπο κουφώματος – και διατίθεται σε οριζόντια και κάθετη κίνηση. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε απλό οδηγό και οδηγό με εξωτερικό φτερό για μεγαλύτερη ευκολία στην τοποθέτηση. Με την προσθήκη φτερού πάνω από το κουτί η σήτα ελατηρίου μπορεί να τοποθετηθεί και σε παντζούρι που κλείνει με γάντζο. Διατίθεται στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, σε κιτ τυποποιημένων διαστάσεων καθώς και σε εξάμετρες βέργες. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού επιβράδυνσης για ελεγχόμενη επαναφορά.

Πιστοποίηση

Jolly

Σήτα με ίσιο πανί και ερπύστρια στο κάτω μέρος

Η Jolly είναι σήτα οριζόντιας ελεγχόμενης κίνησης με ίσιο πανί και αντιανεμική ερπύστρια στο κάτω μέρος, ιδανική για μπαλκονόπορτες. Κομψή κατασκευή και σχεδιασμός με σημαντικό πλεονέκτημα την ομαλή κύλιση σε σχεδόν επίπεδο οδηγό ύψους 5mm που την καθιστά εύκολη στον καθαρισμό αλλά και στην διέλευση των Α.Μ.Ε.Α. Επιπλέον η αντιανεμική κλειστού τύπου ερπύστρια διαθέτει ειδικό εξάρτημα στο εσωτερικό της καδένας που επιτρέπει πιο σταθερό κράτημα του πανιού.

Διατίθεται σε μονόφυλλη και δίφυλλη

Πιστοποίηση

Image
Image

Cubo

Ηλεκτρική σήτα

Η Cubo είναι ηλεκτρική σήτα κάθετης κίνησης. Λειτουργεί με μοτέρ και είναι η πλέον κατάλληλη λύση για το κλείσιμο μεγάλων ανοιγμάτων με ένα μόνο φύλλο και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο αντιανεμικό σύστημα ZIP (ειδικό φερμουάρ συγκράτησης του πανιού). Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε βεράντες ή επαγγελματικούς χώρους και διαθέτει ποικιλία προαιρετικών επιλογών (ενσύρματο, ασύρματο ή έξυπνο μοτερ, χειροκίνητη λειτουργία - μανιβέλα- σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και άλλα).

Πιστοποίηση