Σήτες πλισέ οριζόντιας κίνησης

Image

Πλισέ 022

Σήτα με πλισέ πανί 15mm και οδηγό στο κάτω μέρος

Η 022 είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με οδηγό αλουμινίου στο κάτω μέρος και πλευρικά κορδόνια. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός στο πάτωμα, μόλις 7mm, καθιστά εύκολη την πρόσβαση. Το βασικό γνώρισμα του συστήματος είναι το μικρό πλάτος του προφίλ, μόλις 22mm, ιδανικό για στενά ανοίγματα. Αποτελεί την οικονομική επιλογή της κατηγορίας με επιλογή πανιού σε δύο χρώματα, γκρι ή μαύρο.

Διατίθεται σε μονόφυλλη, δίφυλλη και αναστρέψιμη

Πιστοποίηση

Πλισέ 027

Σήτα με πλισέ πανί 20mm και οδηγό στο κάτω μέρος

Η 027 είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με οδηγό αλουμινίου στο κάτω μέρος. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός στο πάτωμα, μόλις 7mm, καθιστά εύκολη την πρόσβαση. Τα βασικά γνωρίσματα του συστήματος είναι αφενός η ύπαρξη πλευρικών ρυθμιστών – ένας για κάθε κορδόνι – που δίνουν την δυνατότητα μικρορυθμίσεων στην τοποθέτηση με αποτέλεσμα καλύτερη λειτουργία και λιγότερη φθορά στα κορδόνια και αφετέρου η χρήση πανιού με πλάτος πιέτας 20mm που δίνει την δυνατότητα να καλυφθεί το άνοιγμα με λιγότερο αριθμό πιετών άρα και λιγότερες πτυχώσεις με αποτέλεσμα καλύτερη ορατότητα, διαπερατότητα και αισθητικό αποτέλεσμα. Σημαντική λεπτομέρεια τα ποιοτικά κορυφαία υλικά της – πανί Van Heek και κορδόνι Vectran, Ολλανδικής και Ιαπωνικής προέλευσης αντίστοιχα – που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της 027.

Διατίθεται σε μονόφυλλη, δίφυλλη και αναστρέψιμη

Πιστοποίηση

Image
Image

Zero

Σήτα με πλισέ πανί 20mm και ερπύστρια στο κάτω μέρος

Η Zero είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με ερπύστρια στο κάτω μέρος και εκπροσωπεί την νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων σήτας πλισέ δίνοντας λύσεις υψηλού σχεδιασμού και ποιοτικού επιπέδου. Το σύστημα ατσάλινου ελάσματος στο πάνω μέρος αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στην μείωση του θορύβου που προκαλείται από τις ερπύστριες αλλά και καθοριστικό προτέρημα για την μακροχρόνια απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος, ενώ τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν κορυφαίες λύσεις για πολλές εφαρμογές. Επιπλέον, η ομαλή κύλιση σε σχεδόν επίπεδο οδηγό ύψους 5mm την καθιστά εύκολη στον καθαρισμό αλλά και στην διέλευση των Α.Μ.Ε.Α. Σημαντική λεπτομέρεια τα ποιοτικά κορυφαία υλικά της – πανί Van Heek και κορδόνι Vectran, Ολλανδικής και Ιαπωνικής προέλευσης αντίστοιχα – που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της Zero.

Διατίθεται σε μονόφυλλη, δίφυλλη και παρασυρόμενα φύλλα για πολύ μεγάλα ανοίγματα

Πιστοποίηση