Σήτες ανοιγόμενες, συρόμενες και σταθερές

Image

Ανοιγόμενη σήτα

Η ανοιγόμενη πόρτα είναι μια ιδιαίτερα ανθεκτική και λειτουργική σήτα - με ασφαλές κλείσιμο με τη βοήθεια μαγνήτη - κατάλληλη για εξώπορτες και πόρτες κουζίνας. Διαθέτει μεντεσέ επαναφοράς και βουρτσάκι περιμετρικά για μεγαλύτερη προστασία. Η συναρμολόγηση της γίνεται με γωνίες σύνδεσης για μεγαλύτερη αντοχή. Κατασκευάζεται με πανί fiberglass ή σε περίπτωση που έχετε κατοικίδια μπορείτε να επιλέξετε πανί pet και πορτάκι pet. Διατίθεται στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις και σε κιτ τυποποιημένων διαστάσεων.

Πιστοποίηση

Συρόμενη σήτα

Η συρόμενη σήτα με οδηγό αλουμινίου αποτελεί προϊόν ιδανικό για επάλληλα παράθυρα. Διατίθεται με πανί fiberglass ή σε περίπτωση που έχετε κατοικίδια μπορείτε να επιλέξετε πανί pet και πορτάκι pet. Οι σήτες με λειτουργία συρόμενης κίνησης αποτελούνται από στιβαρό προφίλ αλουμινίου με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης που στο κάτω μέρος τους διαθέτουν ρυθμιζόμενα ράουλα για εξαιρετικά εύκολη λειτουργία. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης τραβέρσας σε κάθε φύλλο για περισσότερη αντοχή στις ανεμοπιέσεις.

Πιστοποίηση

Image
Image

Σταθερό

Η πλέον κλασική σήτα κατάλληλη για μικρά ανοίγματα, χωρίς παντζούρια η ρολά, όπως για παράδειγμα τα παράθυρα αποθήκης ή παταριών η ακόμη και του WC. Ιδανικό σύστημα σήτας για σημεία όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη. Τοποθετούνται με στηρίγματα και το πανί τους είναι fiberglass ή σε περίπτωση που έχετε κατοικίδια μπορείτε να επιλέξετε πανί pet και πορτάκι pet.

Πιστοποίηση